Συνέδρια

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι συνεδριακοί μας χώροι

Οι συνεδριακές αίθουσες είναι άρτια εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η διάταξη και ο προσεκτικός σχεδιασμός τους θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού διοργανωτή.

Η διαμονή στο υπερπολυτελές συγκρότημα του ξενοδοχείου Egnatia Palace, τα υψηλής ποιότητας εστιατόρια, οι ποικίλες επιλογές για ψυχαγωγία και διασκέδαση, αλλά και για χαλάρωση και ξεκούραση, εγγυώνται την επιτυχία κάθε διοργάνωσης.

Συνεδριακοί Χώροι

Στο roof garden του ξενοδοχείου Egnatia Palace βρίσκονται δύο αίθουσες η ΕΝΑ με εμβαδό 80 τ.μ. και η ΔΥΟ με εμβαδόν 36 τ.μ. αντίστοιχα, πολλαπλών χρήσεων.

Διαθέτουν όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι ιδανικές για δειγματισμούς, σεμινάρια, προβολές, εκθέσεις, ομιλίες, συνεντεύξεις, επαγγελματικές συναντήσεις καθώς και ειδικές κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Η πρώτη αίθουσα σε θεατρική διάταξη μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 70 άτομα και σε σχολική διάταξη μέχρι 50 άτομα ενώ η δεύτερη 40 και 25 άτομα αντίστοιχα.