Διαμονή

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής

ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΙΤΕΣ

Η εκπληκτική θέση του ξενοδοχείου Egnatia Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και τους προσεγμένους χώρους, δημιουργούν ένα χώρο – εμπειρία για τον επισκέπτη. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου, διατηρεί τον φιλοξενούμενο στο επίκεντρο, επιλέγοντας στα 43 δωμάτια και σουίτες, υψηλά standard άνεσης και ποιότητας, σε συνδυασμό με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Μονόκλινο Δωμάτιο

Κάθε δωμάτιο διαθέτει διαφορετική διακόσμηση - διαχρονική, κλασική, μοντέρνα -και πρακτικούς χώρους, διαμορφωμένους και εξοπλισμένους ώστε να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

ξενοδοχειο θεσσαλονικη - egnatia palace
ξενοδοχειο θεσσαλονικη - egnatia palace
Δίκλινα Δωμάτια

Η σύγχρονη αισθητική, η άριστη διαρρύθμιση, η προσεγμένη διακόσμηση διαφορετική για κάθε δωμάτιο και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια θα καλύψουν πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας.

Δίκλινο με 2 μονά & μπαλκόνι

Διακοσμημένα με γούστο, απλότητα, λιτή πολυτέλεια και χρωματισμούς που καλύπτουν από τις πιο μοντέρνες έως τις πιο κλασικές απαιτήσεις προσφέρουν ένα άνετο και ξεκούραστο περιβάλλον.

ξενοδοχειο θεσσαλονικη - egnatia palace
ξενοδοχειο θεσσαλονικη - egnatia palace
Superior Δίκλινο Δωμάτιο

Το Superior Double Room των 23τ.μ. Τα έντονα φωτεινά χρώματα αναζωογονούν τις αισθήσεις ενώ η φωτεινότητα του μπεζ χαρίζει λάμψη και τονίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της διακόσμησης.

Junior Σουίτα

Η junior suite των 27τ.μ. Τα έντονα φωτεινά χρώματα αναζωογονούν τις αισθήσεις ενώ η φωτεινότητα του μπεζ χαρίζει λάμψη και τονίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της διακόσμησης.

ξενοδοχειο θεσσαλονικη - egnatia palace
ξενοδοχειο θεσσαλονικη - egnatia palace
Deluxe Σουίτα

Η Deluxe Suite του ξενοδοχείου με την κλασική διακόσμηση που βασίζεται στο ξύλο θα σας καλωσορίσει σ’ ένα απόλυτα φιλικό, λειτουργικό και ζεστό περιβάλλον. Τοίχοι με ξύλινη επένδυση και ζεστά χρώματα, έπιπλα που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο design, κουρτίνες και διακοσμητικά, εναλλάσσονται και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα που συμπληρώνεται από τη θέα στην οδό Εγνατία.